Pelarliftar från Safelift

Om Safelift

Safelift grundades 2010 med målsättningen att ersätta stegar med smidiga och användarvänliga pelarliftar och därmed göra arbete på hög höjd inomhus säkert.

Efter ett par års produktutveckling kunde vi 2013 presentera två modeller,  PushAround och MoveAround, båda med arbetshöjd 5 meter. Idag exporterar vi till ett flertal länder i Europa.

All produktutveckling och montage görs i våra lokaler i Växjö och de flesta delar till liftarna tillverkas i Växjös närområde, på så sätt har vi full kontroll på funktion och kvalité.

Pelarliftar med hög säkerhet

Alla våra liftar uppfyller de högt ställda EU-kraven på säkerhet i EG-direktivet och standarden EN280. Våra liftar är CE-märkta i enlighet med dessa krav.

Tillsammans med den enkla och lättskötta konstruktionen är Safelifts liftar ett kostnadseffektivt alternativ till likvärdiga liftar på marknaden.

Våra framtidsplaner är att bredda produktprogrammet med en PickAround för varuhantering i butik och lager samt erbjuda såväl lägre som högre liftar för att fler skall kunna byta ut stegen och kunna arbeta säkert inomhus.

Safelift – pelarliftar för säkert arbete inomhus!

Fördelar med Safelift

Säkert arbete på hög höjd

Med Safelift elimineras risken för fallolyckor på arbetsplatsen.

Användarvänlig

Lågt insteg och enkel manövrering.

Enkelt underhåll

Safelift är enkel att ladda och underhålla.

Personlig säkerhet

Förankringspunkt, nödstopp och nödsänkning för din säkerhet.

Lätt och smidig

Transporteras i hissar och passerar genom dörrar.

Smarta funktioner

T ex frikoppling av hjul, USB-uttag, förvaringsplats för verktyg.

Kontakta oss

Vill du kontakta oss för att veta mer eller vill du att vi skall kontakta dig? Det går också att boka en provkörning. Hör av dig så berättar vi mer!

Boka demo - pelarliftar

We proudly lift lives at:

IKEA ABB SAAB Sandvik Orkla Nordic Choice Hotels Newsec ISS Cramo AstraZeneca Stora Enzo